Lisa RESERVERAD TILL ANNAT LAND

Kön: tik
Född: oktober 2013
Mankhöjd: 38 cm
Vikt: 8 kg
Ras:
Bakgrund: ägaren dog
Organisation: GPAR
Kom in: 6 januari 2021
Adoptionsavgift: 4000 sek
*senior, lugnt hem, gärna med Aisha och Lucero

Lisa är en liten, blyg blomma som gör små framsteg varje dag i sin nya miljö på hundhemmet. Lisa bodde tillsammans med sina “syskon” Lucero och Aisha när plötsligt ägaren dog. Denne hade ingen släkt eller vänner som kunde ta hand om hundarna så de hämtades av GPAR.

Lisa  är en snäll tik som behöver trygghet och en förstående familj som kan handskas med hennes rädsla. Men vi är övertygade om att hon framöver kommer att bli mer öppen och orädd när hon funnit sig till rätta. Detta är säkert inget som händer i en hast eftersom hon utsattes för denna tragiska och förvirrande händelse att hela hennes tillvaro plötsligt förändrades totalt. Det var hemskt för alla de tre småttingarna.

Lisa är mellantösen och eftersom hon är född 2013 så är det ju ingen ung trio som söker hem. En önskan vore att slippa skilja dem åt eftersom de förmodligen bott tillsammans länge. Finns du/ni som vill och har möjlighet att ge dem ett lugnt, tryggt och kärleksfullt liv så går det att diskutera adoptionsavgiften. Eftersom det kan vara svårt att hitta det hemmet så finns Lisa förstås för adoption till eget hem.