~ Lisboa ~

Kön: Tik
Född: 31 juli 2017
Väntat sedan: 31/7 2019
Ras: Blandras (amstaff-mix)
Mankhöjd: 52 cm
Vikt: 22 kg
Fungerar med katt: Ej testad
Fungerar med barn: Nej
Organisation: Triple A Marbella
Adoptionsavgift: 6900 SEK

Älskade Lisboa, du är en av de osynliga hundar som inte haft det enkelt i livet. Varför ser ingen dig?

Lisboa är en helt fantastisk tjej med otroligt många fina egenskaper. Hon är cirka 4 år och har nu suttit halva sitt liv på sheltret. Jag var på plats i Spanien när hon kom in till stallet. Stackars Lisboa var rädd och förstod inte varför hon hamnat där. Men hon pussades i ansiktet och ville berätta att hon är så snäll.

Det här är verkligen en otroligt fin hund med ett stort hjärta, med mycket potential. Vi söker ett aktivt hem där hon ska få växa tillsammans med sin ägare.

Lisboa går fint i koppel och klarar av hundmöten och älskar människor. Hon kan vara dominant med andra hundar speciellt tikar, men hon tränas på detta aktivt i sheltret och med rätt ägare som kan guida henne borde detta aldrig vara några problem. Det är också värt att tänka på att det är en stressad hund som suttit alldeles för länge på ett shelter, och därav kommer en del olater som brukar försvinna när de väl, äntligen, får ett alldeles eget tryggt hem.

Lisboa är helt underbar med människor och hon tycker om andra hundar, men hon kan vara väldigt resurshävdande vid exempelvis utfodring. Det är det enda som är speciellt med den här, annars helt underbara tjej, och det går att träna med erfarenhet, tålamod och kunskap. Därav ser vi gärna att hemmet inte har fler hundar eller barn, som inte förstår att man inte ska ta saker från hunden hur som helst.

Lisboa är verkligen en så himla vacker och underbar tjej som vill vara nära och verkligen förtjänar en chans.

Är du rätt hem till Lisboa? Välkommen att skicka in en intresseanmälan!

När vi träffade Lisboa i början av juni

När vi träffade Lisboa igen i mitten av augusti