Loka HAR FÅTT HEM I SVERIGE

Kön: tik
Född: ca juni 2017
Mankhöjd: växer, blir troligen medium
Vikt:
Ras: blandras (schäfer?)
Bakgrund: kedjehund hos en bonde

Loka är en trevlig unghund. Hon känns balanserad och trygg. Loka har en fin personlighet, hon är go och vänlig. Loka älskar att umgås med människor och hon är positiv och läraktig.

Loka fungerar mycket fint med andra hundar. Hon är rädd för katter så där behövs lite träning för att få henne på andra tankar. Loka började sitt liv hos en bonde där hon fick växa upp i kedja.

Jourhemsrapport 25/2

Idag har Loka varit hos oss i jourhemmet i ett par dagar men det känns som om hon varit här betydligt längre. Hon är en väldigt kärleksfull och vänlig tjej som har anpassat sig otroligt snabbt till familjelivet. Hon är rumsren, lugn inomhus, går jättefint i kopplet ute och skäller sällan. Loka gillar barn och har hälsat på våra katter. Dock tycker hon att det är roligt att jaga dem både inne och ute. Hon älskar att kela och får nästan inte nog då man börjat klappa henne. Hon har åkt bil och det har funkat helt okej. Loka är helt enkelt en kanonhund som skulle passa de flesta familjer och i de flesta hemmen. Otroligt enkel att ha att göra med.