Lu UTGÅR PGA positivt testsvar

Kön: tik
Född: mars 2020
Inkom till hundhemmet: december 2020
Mankhöjd: 55 cm
Vikt: 20 kg
Ras: bordercollie-blandning
Bakgrund: inlämnad
Fungerar med katt: Ja
Fungerar med barn: Ja
Organisation: El refugio de Leo
Adoptionsavgift: 6900sek

Den unga tiken Lu är, till skillnad från de flesta andra hundhems-hundar inte upphittad övergiven, utan hon lämnades in av sin familj som skulle flytta utomlands och inte kunde ta hunden med sig.

När Lu kom in till hundhemmet misstänkte man först dräktighet då flera tecken pekade på det, men nu har man genomfört ett ultraljud, inga valpar hittades, och förmodligen var hon endast skendräktig. Hon kommer att kasteras inom kort och då kommer hon även slippa undan liknande besvär så som skendräktigheter i framtiden.

Lu är en väldigt trevlig tik och kommer överens med alla hon träffar – hundar, människor och katter. Hon älskar alla! Eftersom hon hon högst troligt är en bordecollie-blandis så är hon en väldigt aktiv hund som kräver mycket mental stimulans för att må bra. Det här är alltså ingen hund för någon som vill ha en kompis att enbart mysa med i soffan och gå lugna promenader, utan någon som är intresserad av en träningskompis och som låter henne få jobba och använda hjärnan lika mycket som kroppen.