Luna ☆ RESERVERAD

Kön: Tik
Född: 2011
Inkom till hundhemmet: december 2020
Mankhöjd: ca 40 cm
Vikt: ca 12 kg
Ras: blandras
Bakgrund: Övergiven 
Organisation: GPAR
Adoptionsavgift: 4900 SEK *
* Hund med särskilt behov: Luna är pensionär och har något nedsatt syn.

 


Gamla Luna bodde hos sin ägare tills denne dog. Den här lilla tösen fick hastigt ändra miljö. Ägarens släktingar kunde inte ta hand om Luna så hon togs om hand av GPAR. Ett helt annat liv väntade plötsligt och förhoppningsvis ska det ändras en gång till när hon får ett tryggt hem hos en lugn familj där hon kan få ro resten av sitt liv.

Även om Luna är gammal så visar hon en värdig sida. Hon är så vänlig och fin.  Förutom hennes höga ålder så har hon dessutom nedsatt syn. Hon har varit hos ögonspecialist som säger att Lunas näthinna är bra och hon har inte starr. Hennes syn är ungefär som när man har smutsiga glasögon. Den transparanta delen ser ut så p g a ålder och därför ser den vitare.

En lugn familj som inte möblerar om och ändrar ofta i hemmet skulle vara perfekt för Luna, ett kärleksfull tryggt hem med mysiga promenader. Hon går riktigt fint i koppel. Men om man närmar sig henne snabbt kan hon bli väldigt skrämd och detta bör man vara försiktig med eftersom hon då kan bita av rädsla. Man får tänka på att hon inte ser så bra, så man får behandla henne mjukt och tålmodigt och tala om att man närmar sig henne. Vi önskar henne ett hem utan barn.


Nya bilder på Luna
10 april


Hos veterinären