♀ Mar – ADOPTERAD

~ Mar ~

Viktigt information

Vi förmedlar enbart PPP-hundar (bull/muskel/kamphundar) till hem med erfarenhet. Ej till förstagångsägare, personer under 25 år eller till familjer med småbarn. Detta är helt underbara, starka och aktiva hundar som kräver en stabil, trygg och erfaren hundförare som vill träna med positiva metoder.

Kontaktperson

lizzie

Adoptionsavgift

8500 SEK

Kön

tik

Född

september 2021

Ras

Amstaff-blandning

Mankhöjd

49 cm

Vikt

18 kg

Fungerar med katt

ej testad

Fungerar med hund

ja

Fungerar med barn

ja

Kommer från

the under dog

Om Mar

Syskonparet Mar och Amy har varit i jourhemmet sedan de var valpar. De är några av de få hundarna där vi vet vilka föräldrarna är. Se bilder på föräldrarna och en valpfilm på kullen nedan.

Mar är en intelligent tjej. Hon lärde sig “ligg” på en dag och hon är ivrig att lära sig nya saker. Hon är glad i mat vilket underlättar träningen.

Mar är kärleksfull och vänlig och hon blir extra kramig när hon är sömnig. Men hon är bestämd så hon behöver en hundvan familj som kan hjälpa henne hitta rätt balans. Hon är smart så hon måste ha sysselsättning för att inte hitta på hyss. Troligtvis skulle hon bli en stjärna på agility!

Mar kom till av misstag och familjen kunde helt enkelt inte behålla Mar och alla hennes syskon. Hon är fantastiskt trevlig att ha att göra med och kommer väl överens med andra hundar men hon är stor och stark och lite hårdhänt i sina lekar.

Till Mar söker vi en sportig familj som håller henne sysselsatt och tar med henne på många, långa promenader och äventyr.

Är du det hem Mar söker eller vill du ansöka om att bli jourhem?
Gör din intresseanmälan här nedan.