Marga HAR FÅTT HEM

Kön: tik
Född: sept 2017
Mankhöjd: 41 cm
Vikt: 9 kg
Ras: bodeguero(-korsning?)
Bakgrund:
Shelter: Triple A

Lilla ljuvliga, lekfulla och så keliga och kärvänliga Marga, vilken liten mysig tös. Hon är ett kvicksilver och full av livsglädje.

Marga är en mycket fin och nätt liten tik, mycket social med alla vare sig det är människor eller andra hundar.  Hon älskar att gå på promenad och uppför sig mjukt och fint i kopplet.

Marga har provat på familjelivet eftersom hon tidigare blev adopterad från Triple A av en familj i Spanien, men hur hon hade det där vet vi inte. Familjen lämnade tillbaka henne 20 februari 2019 med klagomål att hon kissade och bajsade i soffan men om det är sant vet man inte eller om hunden fick vara ensam hela dagarna med ingen möjlighet till rastning. något som tyvärr är alltför vanligt. En hund och särskilt en ung hund som Marga var då behöver rastas ofta och få stimulans, annars hittar de på andra sysselsättningar.

Den här lilla pigga tjejen kanske passar utmärkt till agility och helt klart är att hon gärna hänger med på allt möjligt skoj. En liten nyfiken tik som kan bli ett underbar sällskap.

Adoptionsavgift 5900 sek.