♂ Mateo – ADOPTERAD I SPANIEN

~ Mateo ~

Den här söta killen heter Mateo och han kommer att bli din allra bästa vän. 

Mateo är lugn för att vara valp, har lätt att lära och älskar alla! Han blir stor, tror man, så han behöver gott om utrymme i sitt nya hem.

Adoptionsavgift

9900 SEK (+3000 SEK I DEPOSITION)

Notera att ADA ställer krav på att alla hundar ska kastreras men att en valp kan inte kastreras förrän vid cirka ett års ålder. För att säkerställa att kastrering görs tar ADA ut en deposition (3000 kr) som senare betalas tillbaka mot veterinärintyg.

Kön

Hanhund

Född

april 2023

Ras

Blandras

Mankhöjd

42 cm (växer)

Vikt

26 kg (växer)

Fungerar med katt

ja

Fungerar med hund

ja

Fungerar med barn

ja

Kommer från

protectora

Om Mateo

Mateo hittades övergiven på gatan, med en tydlig schampo-doft i pälsen. Som att hans ägare hade badat och gjort honom fin innan han övergavs. Trots detta visar Mateo inget tecken på att vara det minsta traumatiserad, han är en välbalanserad hund.

Mateo är en väldigt fin och vänlig valp, social med alla människor, stora och små. Han är kärleksfull och älskar när volontärerna kommer och han är alltid framme och hälsar. 

Mateo älskar att leka och springer gärna runt och leker tafatt med kompisarna, ibland är han lite klumpig, på valpars vis. Men han kan lika gärna ligga och gnaga på en pinne, han har inte så särskilt hög energinivå. Han är social med andra hundar, delar gärna leksaker, mat och kramar från volontärerna, utan problem.

Mateo är en smart kille, trots att han är så ung lär han sig grundläggande lydnad snabbt. Han går också ganska fint i koppel, ibland drar han men för det mesta går det väldigt lugnt.

Eftersom han är valp behöver han fortsätta lära sig i sin nya familj. På hundhemmet tror de att han kommer att bli en stor hund, som behöver utrymme för att må bra. Han ska nog bo i hus med tomt eller stor lägenhet med uteplats. 

Vill du adoptera Mateo?
Gör din intresseanmälan här nedan.