Migo Har fått hem

Kön: hanhund
Född: april -18
Mankhöjd: 41 cm
Vikt:
Ras: bodeguero
Bakgrund: hittad övergiven
Shelter: Triple A
Adoptionsavgift: 5900 sek

Migo är en liten, söt och vänlig hanhund. Han är mycket social och kärvänlig, älskar närhet och att kela. Han gillar alla människor och känner sig trygg med vem som helst. Migo går mycket fint i koppel och uppskattar promenader. Han har bara en liten “stump” till svans, något som är vanligt på bodegueron.

Migo hittades av hundpolisen i Lomas del Olivar. Han hade inget chip så någon ägare har inte kunnat lokaliserats.

Uppdaterad rapport från jourhemmet 29/3:
En liten, nyfiken och aktiv kille har verkligen kommit ut ur sitt skal. Ibland en duracellkanin, ibland en soffnjutare. Migo känns trygg och harmonisk, tar för sig och visar sådan livsglädje. Han busar för sig själv när det inte finns någon lekkamrat – mjukisdjur kan man kasta med och dra vadd ur men tuggben är något han också uppskattar.  Migo är fortfarande mycket kelig, vill ligga nära en och är så mysig och lättsam. Om denna ljuvliga kille har något minus så är det hans resursförsvar.  Han vill ogärna dela med sig av ett knä där han funnit sig tillrätta och morrar om någon annan hund kommer nära men detta är inget större problem för den erfarne. Vi tar helt enkelt upp en hund till i knäet och smeker båda och Migo slappnar av snabbt. Vi vet dock inte hur han beter sig om det skulle vara ett litet barn som vill ha uppmärksamhet.
Att gå promenad med Migo är en njutning eftersom han går så fint i koppel.

Rapport från jourhemmet 18 mars-19:

En otroligt lättsam hund och så kelig, krälar i knäet, vill ha närhet och pussas. Migo är en smidig liten kille som går fint i kopplet. Han är rumsren och uppför sig fint. Älskar tuggben och mjukisleksaker och äter bra. Umgås bra med jourhemmets egna hundar som tyvärr inte är så leksugna som han är men när han träffar en yngre hund som har samma bus i blicken så är det full fart.
Annars ganska lugn inomhus, gillar att krypa ihop i soffan och mysa om det inte finns något knä ledigt förstås. Gillar att åka bil.

Migo är en vek och mjuk hund gentemot människor och gillar inte hårda ord. Mot andra hundar kan han säkert stå upp om han måste.
Migo är en aning rund om magen och satt på diet. Kloklippning är obehagligt tycker han och något som tränas och som kanske en ny ägare får överta och fortsätta med eftersom jourhemmet tar det i mycket sakta mak.