Miki HAR FÅTT HEM I SVERIGE

Kön: hanhund
Född: 2017 (ca 1 år april -18)
Mankhöjd: 55 cm
Vikt: 18 kg
Ras: bretonkorsning
Bakgrund: upphittad

Stilig kille, Miki. Han är en vänlig själ, mycket glad och social och samtidigt så fint varsam med människor. Miki fungerar fint med andra hundar och med katter.

Jourrapport 25 maj

Miki landade igår kväll och kom till oss vid midnatt. Hälsade glatt på mina hundar, blev leksugen och pigg när han klev ut på gräsmattan och ville undersöka allt. Idag går han på tomten som en av våra, fullständigt harmonisk och trygg som om han bott här länge. Han äter, är rumsren och fungerar ypperligt med de andra hundarna. Han är aktiv ute, lekfull och försöker bjuda upp mina hundar till lek vilket de inte vill. Känns lugn inomhus. Jag tror en ägare/familj som gillar aktiviteter av något slag skulle passa Miki bra. Han är positiv till mycket.

Miki hittades som valp vid tre månaders ålder av en familj där han fick bo tills han var sju månader gammal. Då förändrades tyvärr situationen ganska fort för honom. Familjen han tillbringat fyra månader hos var tvungna att flytta från stan och kunde inte ta med Miki.  De satte honom på ett hundpensionat där han bodde några månader vilket var tufft för denna ängel som var van vid en trygg tillvaro i ett eget hem. Nu hoppas vi kunna hjälpa Miki att få en egen familj igen. Tills vidare bor han i fosterfamilj. Han är kastrerad, färdigtestad och klar för resa.