Fadderhunden Muffli

Muffli

Hundhem: GPAR – Grupo de Protección Animal de Rute
Fadder: Inger Davidsson Kjelldahl

Muffli fanns först på vår sida över aktuella hundar att adoptera men vid ett leishmaniatest så var svaret tyvärr positivt och han får stanna på GPAR.

Den här lille killen är knappt två år idag. Han är en blyg liten kille som hittades övergiven på gatan i en av hundhemmets grannbyar där han setts irra omkring i flera veckor innan någon ingrep. Han var var sannerligen inte lätt att fånga in, då han hade så svårt så svårt att lita på människor. Efter många dagars försök med både lockande med god mat och fällor, lyckades man till slut.

Nu har Muffli bott en tid på hundhemmet och insett att människor inte är så farliga, det kan faktiskt vara riktigt mysigt att umgås med dem till och med, åtminstone personalen på GPAR.

Vill du bli Mufflis fadder och bidra till hans bromsmedicin? Förutom leishmanian har han en knöl på nosryggen som man inte törs göra något åt då det inte finns så mycket hud att sy i och det därför kan bli ännu värre efter en operation. Men vad gör väl ett skönhetsfel på den här sötnosen?