♀ Nenufar – ADOPTERAD

Nenufar

Kön: Tik
Född: 9 april 2019
Väntat sedan: 14/04/2021
Ras: Blandras (Podenco Orito-mix)
Mankhöjd: 40 cm
Vikt: 11 kg
Fungerar med katt: Ja
Fungerar med barn::Ja
Organisation: Protectora de Animales Málaga
Adoptionsavgift: 6900 SEK

Vår älskade lilla tjej Nenufar!

Nenufars berättelse är sorlig och svår, hon är mamma i en liten hundfamilj som bodde i ett hus med en familj. Men trots detta fick de minimal till ingen uppmärksamhet, varken mat så det räckte, hälsovård eller kärlek. Vi vet inte hur många kullar hon tvingats genomgå, men de lämnades över som en familj på fem hundar.

Det här en en väldigt glad och kärleksfull tjej som njuter till fullo av all form av uppmärksamhet från alla volontärer. Hon älskar att bli hållen i famnen, att bli kliad på magen och få tonvis med kel och mys.

Hon är väldigt sällskapssjuk med andra ord, och på rastgården letar hon helst upp volontärerna för att få leka med och pussa på dem. Hon är en liten hund som kan hanteras utan problem. Hon går även fint ihop med katter.

När Nenufar inkom till skyddet var hon i mycket dåligt skick. Hon hade bland annat ett stort bråck som avlägsnades under operation. Hon hade kala fläckar i pälsen, särskilt omkring halsen, som det kan bli om man varit fastkedjad under en lång period. För att återställa balansen i pälsen igen får hon bada med särskilt schampoo, och det verkar vara allt som behövs för nu börjar pälsen växa tillbaka fint igen.

Är du det hem kärleksfulla och trygga hem Nenufar söker? Varmt välkommen att lämna en intresseanmälan!