~ Nico ~

Här är Nico. Han är en stor, mjuk, snäll, supermysig kille som älskar allt som har med gos och godis att göra.

Nico finns att besöka i Örbyhus.

 

Viktig information

Mastín espanol användes ursprungligen för att vakta boskap eller som gårdshundar. Vi förmedlar enbart mastín till hem där de får rätt förutsättningar att trivas, alltså inte till boende i lägenhet utan trädgård eller uteplats.

Kontaktperson

sandra

Adoptionsavgift

8500 SEK

Kön

Hanhund

Ålder

5 år

Ras

mastín-mix

Mankhöjd

63 cm

Vikt

43 kg

Fungerar med katt

nej

Fungerar med hund

ja

Fungerar med barn

ja

Kommer från

La manada De Óscar

Om Nico

Uppdatering från jourhemmet oktober 2022

Om ni letar efter den perfekta familjehunden så har ni honom här! Det finns inget Nico älskar mer än att få mysa i soffan med sina människor. Han vill vara nära och få kli på magen.

Nico tycker om alla människor och funkar suveränt med barn (bor med 2 yngre barn i sitt jourhem).

Nico är en lågaktiv hund, men tycker om att gå på promenader i skogen eller hänga med sina människor i trädgården. Ibland blir han busig och vill ha dragkamp med någon av sina favoritleksaker. Han har tyckt om alla hundar vi träffat och blir alltid glad när han möter nya hundkompisar. Katter är han väldigt nyfiken på!

Nico skäller väldigt sällan, går fint i koppel, hoppar inte på människor och lär sig mer för varje dag som går att lyssna på kommandon. Han älskar inte att klippa klorna, borsta tänderna och duscha, men är väldigt snäll och går med på det ändå. Att åka bil är inga problem.

Nico är lätt att ha i sin familj och han är otroligt lätt att älska. Dessvärre kommer han inte funka i ditt hem om du/ni är känsliga mot snarkningar! För är det något han verkligen kan så är det att snarka!

Ursprunglig text:

Tvillingbröderna Nico och Zoe är fantastiskt vänliga och kommer väldigt bra överens med alla andra hundar i flocken.

De lämnades fastbundna vid dörren till det kommunala sheltret för två år sedan och räddades därifrån med hopp om att kunna få ett bra hem.

Båda killarna är lugna och vänliga, de gillar människor och går bra i koppel.

Vill du adoptera Nico?
Gör din intresseanmälan här nedan.