Olivia  HAR FÅTT HEM

Kön: tik
Född: höst 2018
Mankhöjd: 40 cm
Vikt: 9 kg
Ras: blandras
Bakgrund: hittad övergiven
Shelter: NOA
Adoptionsavgift: 5900 sek

Olivia, en sådan vacker, go´ och vänlig hund, har fått en otroligt dålig start i sitt liv.  Hon hittades som ung på gatan av en gravid kvinna och där fick hon bo i ett garage en period.

NOA tog sedan över henne och fann att Olivia var mycket tillgiven, lekfull och ranglåg. En underbar liten tik. En spansk familj ville så småningom adoptera henne. NOA var glada, detta är ju målet. Att en hund får ett eget hem och familjen verkade bra. Tyvärr så blir inte allt som man tänkt sig.

Nu tar NOA tillbaka Olivia. Enligt familjen är hon nervös och tuggar på golvlister m m. Vart tog den gamla Olivia vägen? Hur har hon haft det i sitt hem? Vi visar en bild på det hon har tuggat sönder. Vår misstanke är att hon lämnats ensam hela dagarna och att hon då, av frustration och i sin ensamhet, till slut hittat den sysselsättning som stod att finna.

Nu söker vi ett tryggt hem till Olivia, en familj som kan ge kärlek, sällskap och aktiviteter som passar henne. Promenader och lek och kelstunder, det står på hennes önskelista och vi vill att hon ska få vara med och inte lämnas ensam så mycket.

Vi kommer med fler foton och info om Olivia så fort vi får. Hon ska utvärderas så fort hon landat i fosterhemmet.

Här har Olivia tuggat. Det krävs att man lämnats ensam för att ha kunnat tugga så pass mycket.