♂ Olof – ADOPTERAD

Olof

Kön: Hane
Född: 2020
Inkom till hundhemmet: 19 mars 2021
Mankhöjd: kommer inom kort
Vikt: ca 35 kg
Ras: Amerikansk pitbullterrier
Bakgrund: Omhändertagen
Fungerar med katt: Okänt
Fungerar med barn: Ja
Organisation: el Refugio de Leo
Adoptionsavgift: 6900 SEK


Detta är Olof, en otroligt vacker och tålmodig ung pitbull som vi fick äran att namnge. Lilla Olof är bara omkring året gammal och har redan haft en jobbig start i livet.

Olofs liv har inte börjat lätt. Så fort han tror att han är en del i en familj så flyttas han vidare. Han var från allra första början en gåva till en familj, som inte kunde ge honom det han behövde och har sedan dess flyttat runt. Det finns också tecken som tyder på att han har blivit slagen tidigare i sitt liv.

När hundhemmet lyckades överta honom befann han sig i ett utrymme på 1,5 m2 som var igenstängt större delen av dagen. En sådan ung hund som tvingas vara stilla på en sådan lite yta, det är fruktansvärt.

Trots detta är Olof en fantastiskt tålmodig och snäll ung kille. Han verkar vara relativt lugn och sansad för sin ålder. Han går bra ihop med andra hundar, bor bland annat ihop med en lite Yorkshire Terrier i jourhemmet just nu. Han är väldigt glad att få komma ut och går rätt snällt i koppel, samt är van vid barn då han bland annat har bott med en liten 3-åring tidigare.


 

Klicka här nedan för att starta några filmklipp på Olof: