♂ Ozzy – BOKAD

~ Ozzy ~

Ozzy är en bamsing till hund, en riktig nallebjörn, som älskar människor och som älskar att leka med sina hundkompisar. Ozzy bor just nu ihop med Isidoro och de avgudar varandra! Drömmen vore om båda fick komma till samma hem.

Ozzy finns att besöka utanför Norrköping.

Viktig information

Mastín espanol användes ursprungligen för att vakta boskap eller som gårdshundar. Vi förmedlar enbart mastín till hem där de får rätt förutsättningar att trivas, alltså inte till boende i lägenhet utan trädgård eller uteplats.

Kontaktperson

Ann

Adoptionsavgift

7900 SEK

Kön

Hanhund

Född

2020

Ras

mastin-mix

Mankhöjd

70 cm

Vikt

35-40 kg

Fungerar med katt

nej

Fungerar med hund

ja

Fungerar med barn

ja

Kommer från

la manada de oscar

Om ozzy

Ozzy är en glad och go kille! Han är lekfull nallebjörn. Det är full fart när han leker med sina kompisar, sedan somnar de tillsamman i en stor hög. Ozzy lever i ett jourhem i Sverige. Han trivs väldigt bra med andra hundar och önskar gärna att bo med en hundkompis. Han och jourhunden Isidoro har blivit bästa vänner.

Ozzy älskar att vara ute i skogen, han kan gå långa promenader och är duktig på att använda nosen. Det är en smart kille som gärna vill få arbeta med huvudet. Ozzy är lugn hemma och älskar närhet. Han sover gärna i soffan och vet inte alls hur stor han är. Han vakar sitt hus som den vakthund han är. Människor och barn tycker han om. Han är otroligt fin med barn och skulle fungera fint i en barnfamilj.

I Spanien blev Ozzy påflugen och biten av en annan hund. Sedan dess tycker han vissa hundmöten är läskiga. Detta har blivit mycket bättre men Ozzy behöver fortsatt en trygg matte/husse som hjälper honom vidare i hans utveckling. Ozzy älskar andra hundar och har många kompisar han leker med. Men bygga upp hans trygghet i mötena behöver jobbas på.

Vi söker en erfaren adoptant som kan ge Ozzy det liv han förtjänar. Långa promenader, arbeta med huvudet och du får en trogen vän tillbaka. Ozzy önskar att bo i hus eller på gård och gärna med en kompis att leka med. Nu har han väntat länge på att få sin egna familj. Är du intresserad av denna stora nallebjörn? Gör en intresseanmälan!

Är du det hem Optimus Oso söker eller vill du ansöka om att bli jourhem?
Gör din intresseanmälan här nedan.