Ozzy UTGÅR P G A POSITIVT BLODTEST

Kön: Hane
Född: ca 2015
Mankhöjd: ca 35 cm
Vikt: 11 kg
Ras: Corgi-blandning
Bakgrund: Bott på gatan
Fungerar med katt: Nej
Fungerar med barn: Ja
Organisation: AAR
Adoptionsavgift: 5900 sek

Träffa Ozzy! En otroligt begåvad och trevlig ung herre med sprudlande gladlynt energi, full av karaktär och personlighet. Han ser lite ut som en korsning mellan en räv och en corgi, och väger bara drygt 9 kilo. Han är självsäker och älskar gos och kel, går bra ihop med barn och andra hundar. Ozzy funkar tyvärr dock inte med katter.

Ozzy är en riktig halvslipad diamant! Hundtränare fått arbetat med Ozzy i flera månader med grundlydnad och inkallning vilket han nu är superduktig på. Då han är så kvicktänkt och lyhörd så har de även gett honom chansen att få träna på deras veckoträning i agility vilket han älskar och har blivit lite av en stjärna!

Ozzy har inte haft ett konventionellt hem, utan han ägdes av en hemlös man som tyvärr blev dödligt sjuk och inte längre kunde ta hand om honom. Ozzy var van att få komma och gå som han ville, och hade ingen träning alls i grunden – men han har verkligen gjort enorma framsteg i sin träning.

Hundsheltret beskriver honom som “en otroligt söt och kärleksfull pojke som är en glädje att umgås med”. Ozzy skulle verkligen passa dig som har ett intresse för att börja träna agility (eller exempelvis rallylydnad). Vi söker ett kattfritt hem åt honom, där han kan få fortsätta blomstra ut och även få njuta av tryggheten inomhus.

Uppdaterad info.

En underbar och härlig hund fick åka bil till veterinären idag för vaccination mm. Det gick så bra t  o m inne på kliniken. Han gick förbi en katt utan att reagera och detta fyra gånger. Fast man vet ju inte hur han är ute i verkliga livet. Det här är en liten busig krabat som man måste ha koll på och visa vad man får göra och vad en duktig hund ska låta bli. För Ozzy har självförtroende att leda sig själv men vissa gränser måste man sätta.
Ozzy är så duktig att gå i koppel och får mycket beröm av personalen på AAR.

Tre nya bilder på Ozzy när han “åker” bil
( i själva verket är bilen parkerad, därav han sitter lös i bilen men han var duktig när de körde också).