Paulo HAR FÅTT HEM

Kön: hanhund
Född: 2011 (uppskattad ålder)
Mankhöjd: 64 cm
Vikt:
Ras: blandras
Bakgrund: upphittad 7 juli 2016
Shelter: Triple A
Adoptionsavgift: 4900 sek

Paulo har intrigitet, han är en naturlig ledare bland hundarna.  Paulo bara är. Samtidigt är han en mjuk och lugn hund, lite timid och något vaksam i början för vår hundeskort men slappnade snart av och ville bara kela men det ska klappas på hans villkor. Man får peta, klämma och pilla på tassar och öron mm utan problem men är lite svår med veterinär. Men om han har en person med sig som han känner  så låter han sig undersökas. När Paulo får komma ut på promenader trivs han och  de får gärna vara långa och mysiga. Han går så fint i koppel och älskar långa promenader. Han är glad i mat och tar godis fint.

Paulo bara är. Han är mycket bra med tikar. Han är väldigt rolig och skuttar iväg när han är glad. Paulo är en underbar hund som nog skulle trivas där det finns en inhägnad tomt eller gård. P g a sin storlek bör Paulo inte komma till ett hem med alltför små barn eftersom han lätt kan knuffa omkull dem av misstag.

Paulos päls är både raggig och släthårig. Han har ett charmigt utseende med ett svart öra som står upp och ett prickigt vitt öra som slokar. Han har lite tandsten.

Paulo blev upphittad på gatan vid Sanidad och man tror att han har bott där ett bra tag. En kvinna hade matat honom länge och man vet att hunden fungerar bra med katt för hon brukade ha med sig sin egen när hon matade Paulo. Man har även gjort ett kattest på hundhemmet och det blev godkänt. Med andra hundar fungerar Paulo jättebra, både hanar och tikar.

Filmen togs i juli 2013.