♂ Peace – PAUSAD

~ Peace ~

Viktig information

Mastín espanol användes ursprungligen för att vakta boskap eller som gårdshundar. Vi förmedlar enbart mastín till hem där de får rätt förutsättningar att trivas, alltså inte till boende i lägenhet utan trädgård eller uteplats.

Adoptionsavgift

7900 SEK

Kön

Hanhund

Född

oktober 2022

Ras

mastín-mix

Mankhöjd

68 cm

Vikt

28 kg

Fungerar med katt

nej

Fungerar med hund

ja

Fungerar med barn

ja - äldre barn

Kommer från

the under dog

Om Peace

Det kom ett samtal till hundhemmet sent på kvällen den 2 november, det var en dam i närheten som hade klivit ut genom dörren och hittat en papplåda med sju valpar, bara två dagar gamla. Valparna placerades i tillfälliga jourhem där de flaskmatades tills de fick tänder.
 
Nu är det dags för Peace att få ett riktigt hem!
 
Peace är ett riktigt busfrö, överallt och ingenstans. Han leker helst med sin bästis Priah och det kan vara ganska tuffa lekar. Han är en riktig raring, väldigt vänlig och han älskar att vara nära människor och bli klappad och kramad. Han går fint i koppel och har fått följa med ut på café där han uppfört sig fint.
 
Peace kan uppföra sig och sitter och väntar på klartecken innan han börjar äta. Han är smart och lättränad, VÄLDIGT matmotiverad, så han kommer att lära sig nya tricks snabbt.
 
Peace kan bli lite stressad i nya situationer så han behöver tid att landa i sitt nya hem. Han drar lite i kopplet men det borde kunna tränas bort relativt snabbt.
 
Peace har en ganska hög energinivå och behöver aktiviteter och uppmärksamhet för att må bra. Han har inga problem att slappna av och vila, och han älskar att gosa.
 
Peace har en känslig mage och får spannmålsfritt foder i hundhemmet.

Vill du adoptera Peace?
Gör din intresseanmälan här nedan.