♂ Percy – UTGÅR UR ADOPTIONSPROGRAMMET

~ Percy ~

Möt Percy som räddades från drunkning av en rådig person som tack och lov råkade passera förbi.

Percy kommer att bli en fantastisk följeslagare och livskamrat, man kan ta med honom på allt men han älskar också att mysa hemma i soffan.

Kontaktperson

Alexandra

Adoptionsavgift

9500 SEK

Kön

Hanhund

Ålder

5 år

Ras

Podenco-mix

Mankhöjd

53 cm

Vikt

19,2 kg

Fungerar med katt

ja

Fungerar med hund

ja

Fungerar med barn

ja (men inte småbarn)

Kommer från

the under dog

Om Percy

Percy höll på att drunkna i en kanal men räddades i sista stund av en förbipasserande. Nu bor han hemma hos en volontär på sheltret. Percy skulle bli en fantastisk familjehund, han är lite blyg med nya människor men bygger snabbt relationer och avgudar sina människor! I början led han av separationsångest men efter ihärdig ensamträning har han lärt sig lita på att hans människor kommer tillbaka.

Han kan vara lite dominant mot andra hanhundar men klarar i dagsläget av att leva tillsammans med fyra hanhundar och en tik. Efter en del tjafs i början går det numera alldeles utmärkt men han ska nog inte hamna i en familj med dominanta hanhundar. Idag bor han tillsammans med en katt och det går bra, han är försiktig och visar henne respekt.

Han kan vara lite svartsjuk så han ska inte bo i en familj med små barn.

Hans tänder är nerslitna, kanske har han tuggat på stenar?

Percy älskar promenader och är ganska bra på att gå fint i koppel men han behöver fortsätta träning. Han kan skälla när han ser andra hundar under promenaderna och det jobbar man på just nu, och det är ett arbete som behöver fortsätta. Han lär sig lätt och är ivrig att vara till lags.

Är du det hem Percy söker eller vill du ansöka om att bli jourhem?
Gör din intresseanmälan här nedan.