♀ Piper – Utgår ur adoptionsprogrammet

~ Piper ~

Kön: Tik
Född: 5 mars 2020
Väntat sedan: 07/04/2021
Ras: Podenco
Mankhöjd: 40 cm
Vikt: 8 kg
Fungerar med katt: Ja
Fungerar med barn::Ja
Organisation: Protectora de Animales Málaga
Adoptionsavgift: 6900 SEK

Träffa kärleksfulla lilla Piper,

Piper hittades ute på ett fält tillsammans med sina valpar. Med sinande mjölk pågrund av undernäring kunde hon inte längre dia valparna och de togs snabbt in på sheltret för att räddas och valparna kunde snabbt adopteras ut. Nu är det Pipers tur att få hitta en familj som kan ta hand om henne.

Det vi vet är att Piper är en helt underbar liten tjej! Trots sin lilla storlek är hela hon ren kärlek, som redan har vunnit över alla volontärers hjärta. Hon är en extremt kärleksfull tjej som älskar att vara med alla människor hon ser, ber om att bli klappad och bortskämd med kel.

Piper går bara fint ihop med alla sorters hundar, oavsett storlek och kön. Hon går fint i koppel och låter sig bli hanterad utan problem, samt en pigg och aktiv liten tjej. Vi tror Piper hade passat fint i en barnfamilj med hennes vänliga natur och lekfulla sätt. Allt hon vill är att få någon som kan visa henne vad villkorslös kärlek innebär och ge henne ett lekfullt och spännande liv i tryggheten av en alldeles egen familj.