~ Qazi ~

Det här är en privat omplacering och Qazi är en svensk hund.

Till Qazi söker vi en hundvan familj utan andra hundar, där hon får den tid och det stöd hon behöver för att känna sig trygg. Qazi är en medelaktiv hund som behöver få använda både kropp och knopp för att må bra.

Qazi finns att besöka i Nynäshamn.

Kontaktperson

Ann

Adoptionsavgift

5900 SEK

Kön

Tik

Född

2016

Ras

Schäfer

Mankhöjd

64 cm

Vikt

29 kg

Fungerar med katt

nej

Fungerar med hund

nej

Fungerar med barn

ja - äldre barn

Kommer från

privat, sverige

Om Qazi

Qazi var 10 månader gammal när hon kom till oss. Nu är Qazi 7 år och vår förändrade livssituation gör att vi behöver hitta ett nytt hem till Qazi.

När Qazi kom till oss var vi hennes fjärde hem och hon var väldigt osäker och stressad. Vartefter att hon blev tryggare med oss så blev hon också allt lugnare.

Qazi är en arbetsvillig hund som älskar att vara ute i skog och natur. Badar gärna så fort hon ser vatten. Dock ej vattenpölar. Älskar träning, att söka (ej nosework utan för skoj) att lära sig nya saker, sin frisbee och människorna runt omkring henne som hon känner. Kan vara en riktig soffpotatis som gärna vill ha närhet, kel och kli helst hela tiden.

Qazi behöver någon som har tid och kunskap då hon kräver en ganska bestämd hand utav sin husse/matte. Hon har dock en osäkerhet som suttit kvar och hon har svårigheter med hundmöten och nya människor. Det är något vi är rätt säkra på att det går att träna bort om hon får komma till rätt person. Qazi vill helst vara ensamhund utan katter och småbarn i hemmet.

Det finns så mycket mer att berätta om Qazi och det går bra att träffa henne i Nynäshamn.

Vill du adoptera Qazi?
Gör din intresseanmälan här nedan.