Remigio  HAR FÅTT HEM I SVERIGE

Kön: hanhund
Född: ca 2009
Mankhöjd: 40 cm
Vikt: 8 kg
Ras: podenco
Bakgrund: upphittad på gatan

Remigio, eller Remi som han kallas, är en äldre mysig gentleman som gillar kel och promenader. Han bor i fosterhem i väntan på en egen familj. Han är väldigt trevlig med sina följeslagare och väldigt snäll mot människor.

Remi har troligen haft ett väldigt hårt liv men trots det är han en liten ängel full av kärlek, som inte hyser agg mot människor.Han är så älskvärt, alltid positiv, en sann gåva för familjen som bestämmer sig för att erbjuda honom ett hem.
Remi följde efter några personer en lång sträcka, ville inte lämna dem. De tog hand om honom men kunde inte vara fosterhem så han finns nu på FBM i väntan på en egen familj. Med tanke på hans ålder är adoptionsavgiften reducerad till “seniorpris”.

25 maj

Igår landade Remi i Sverige. Han var kolugn när han kom ur buren och hittade genast någon som kunde klappa honom. En hundälskande taxichaufför som väntade på en kund råkade finnas till hands och hos honom stannade Remi så länge han fick. Och det är så Remi är; han stannar gärna där det finns en hand som kan smeka honom. Då är han nöjd. För övrigt en mysig och go kille. Lugn förstås, han är ju en äldre gentleman. Rumsren och med några framtänder utdragna när han var till tandläkaren och fick tänderna sanerade. Perfekt sällskap för den lugna familjen.