♂ Ribero- ADOPTERAD PÅ ANNAT HÅLL

~ Ribero ~

Kön: Hanhund
Född: 10 maj 2017
Väntat sedan: 27/3 2021
Ras: Blandras (Podenco-mix)
Mankhöjd: 58 cm
Vikt: 36 kg
Fungerar med katt: Ej testad
Fungerar med barn: Familjevänlig:Familj
Organisation: Protectora de Animales Málaga
Adoptionsavgift: 6900 SEK

Historian om Ribero är en av de berättelserna som berör ens hjärta.

Ribero räddades första gången efter ha hittats på gatan. Men han blev inte långvarig, då han försvann spårlöst efter bara några timmar. Ingen kunde förstå hur han lyckades rymma och volontärer var ute i flera dagar för att hitta honom igen men han fanns ingenstans. Tio dagar senare blev sheltret informerade om att han dykt upp i Guaro, samma by där han en gång bott med sin ägare.

Förkrossad och med bestämda steg, hade Ribero gått 50 km för att hitta sin gamla ägare. Med all sorg i sitt hjärta dök inte ägaren upp, för han hade tyvärr avlidit… Ribero var så full av sorg och satt och grät vid sin döde ägares dörr, den dörr som varit hans hem i många trygga år.

Ribero finns nu i trygghet på sheltret. Han är en otroligt fin och snäll hund, men med en sådan djup smärta så det gör ont i hjärtat. Därför vill vi hitta honom ett kärleksfullt hem som förstår honom och kan ge tillbaka den kärlek han förtjänar. Någon som kan börja bygga upp de trasiga bitarna av hans hjärta.

Det är viktigt att familjen som vill adoptera Ribero förstår att han behöver tid på sig. Han är fortfarande hjärtekrossad och han har starka instinkter att rymma igen. Du som är intresserad av Ribero bör ha god hundvana sedan innan, och se till att hans miljö är rymningssäkert. En familj som ger honom massor med kärlek, som förstår att han behöver tid att anpassa sig och ge honom mycket uppmärksamhet och engagemang.

Är du intresserad att adoptera Ribero? Välkommen att skicka in en intresseanmälan!