♀ Riona BOKAD

~ Riona ~

Kön: Tik
Född: 2 juli 2020
Väntat sedan: 13-05-2021
Ras: Podenco
Mankhöjd: 42 cm
Vikt: 9 kg
Fungerar med katt: Ja
Fungerar med barn::Ja
Organisation: Grupo de Protección Animal de Rute
Adoptionsavgift: 6900 SEK

Träffa vår fina lilla Riona!

Den här fina tjejen inkom för bara några dagar sedan till sheltret. Hon har tidigare bott i ett hus med andra hundar och katter, och har sedan hon kom in varit lite blyg för människor. Vi tror det handlar mestadels om anpassning till allt det nya och skrämmade med en så stor och otäck plats i jämförelse vad hon är van vid. Hon är inga problem att klappa, och verkar vara så otroligt snäll och rar, om än lite försiktig. Hon har redan börjat leka lite med andra hundarna.

Uppdatering 8/6:

Vi har nu fått äran att träffa underbara lilla Riona i Spanien när vi var på besök och vilka framsteg hon gjort!

Den rädda lilla blyga Riona är ett minne blott. Hon kommer rusandes fram med svansen på högsta växel, om än försiktigt och respektfullt, vill hon bli överöst av kärlek och gos. Hon klättrar frivilligt upp i famnen för att gosa, mysa och trycka huvudet mot en. Pussas, busa och mysa lite till. Vilken tjej! Vi är helt kära i den här lilla damen. Hon var så otroligt rar och söt, hon tog inte plats som många av de andra hundarna men när hon fick uppmärksamhet och stå i centrum njöt hon till fullo.

Det här har utvecklats till en väldigt snäll, uppmärksamhetssökande och kärleksfull tjej! Hon kommer passa de allra flesta typer av familjer som vill ha en allra bästa vän att promenera med och mysa med i soffan om kvällarna. Hon kommer göra någon familj så väldigt lycklig.