♂ Rocket – ADOPTERAD I SPANIEN

~ Rocket ~

Drax och Rocket är två underbara valpar som  bara längtar efter en egen familj. Gärna tillsammans såklart, men vi förstår att det kan bli svårt, så helst i en familj som redan har hund.

Kontaktperson

-

Adoptionsavgift

9900 SEK (+3000 SEK I DEPOSITION)

Notera att ADA ställer krav på att alla hundar ska kastreras men att en valp kan inte kastreras förrän vid cirka ett års ålder. För att säkerställa att kastrering görs tar ADA ut en deposition (3000 kr) som senare betalas tillbaka mot veterinärintyg.

Kön

Hanhund

Född

februari 2023

Ras

Blandras

Mankhöjd

54 cm (växer)

Vikt

23 kg (växer)

Fungerar med katt

ej testad

Fungerar med hund

ja

Fungerar med barn

ja

Kommer från

protectora

Om Rocket

Rocket lämnades i en kartong vid porten till hundhemmet tillsammans med sin bror, Drax.

Rocket är en vänlig, glad, tillgiven hund som är extremt intelligent, lär sig nya saker direkt. Trots att han är ung så sköter han sig exemplariskt.

Rocket och Drax är väldigt nära, leker och lever ihop, så vi tror att Rocket skulle må bra av att flytta till en familj där det redan finns en eller flera hundar.

Rocket skulle passa i ett hem där han har tillgång till utevistelse i en trädgård eller där han får gå långa promenader i naturen.

Rocket växer fortfarande, man vet ingenting om hans föräldrar så det är svårt att säga hur stor han kommer att bli, men man kan nog räkna med att han blir ganska stor.

Vill du adoptera Rocket?
Gör din intresseanmälan här nedan.