Rufo  HAR FÅTT HEM

Kön: hanhund
Född: 2016
Mankhöjd: 51 cm
Vikt: 18 kg
Ras: blandras
Bakgrund: upphittad övergiven
Shelter: Triple A
Adoptionsavgift: 5900 sek

Är du kattlös och vill ha en mycket trevlig promenadkompis ska du kika lite på Rufo. Han älskar promenader och uppför sig fint utom om han ser en katt. Han beter sig bra i bilen och har inga problem med att vara ensam hemma under några timmar.
Rufo  är en gentleman och så trevlig, mjuk och kärleksfull mot alla, både vuxna och barn. Det är en otroligt kelsugen kille. Han hoppar upp i knäet på oss och vill gosa och få klappar. Han tillåter oss att peta och känna på tassar, öron mm och är inte rädd alls. Hans tänder är fina.
Rufo fungerar med andra hundar men han kan nog “säga ifrån” om han inte gillar någon annan hund. Men vid mattider är han bestämd; han vill äta sin mat ifred från andra hundar. Det kan kanske bero på att innan han kom till Triple A hade han bott på en terrass där han knappt fick någon mat.

Rufo kom in till Triple A i mars -19. Hans historia är den att han hittades övergiven av en kvinna som tog hem honom till sig men det fungerade inte med hennes katt. Hon lämnade då över Rufo till en bekant som lät hunden bo på ensam på terrassen och dåligt med mat. Han var så mager när han kom till hundhemmet. Därför bor han nu på kontoret och har sällskap av personalen som ser till att han äter ordentligt och att ingen av de andra hundarna smiter in där och stjäl hans mat.

Film och foton på en nyklippt Rufo.