♀ Shakira – ADOPTERAD I SPANIEN

~ Shakira ~

Shakira har nog inte haft ett lätt liv. Hungrig och trasig kom hon in till hundhemmet.

Ge Shakira den kärlek och trygghet hon förtjänar genom att välkomna henne in i ditt hem.

Adoptionsavgift

5900 SEK

Kön

Tik

Född

2016

Ras

Podenco

Mankhöjd

38 cm

Vikt

8 kg

Fungerar med katt

ja

Fungerar med hund

ja

Fungerar med barn

ja

Kommer från

Protectora

Om Shakira

Shakira hittades ute på landet, mager och rädd. Personen som fann henne lämnade henne på hundhemmet. Man vet ingenting om hennes tidigare liv, men man kan föreställa oss att det inte var bra. När hon kom in var hon i mycket dåligt skick – mycket mager, med sår och saknade tänder. Nu har Shakira återhämtat sig, blivit lite rundare och förvandlats till en vacker, liten, vänlig och social podenco. Hon har redan vunnit volontärernas hjärtan.

Shakira är extremt kärleksfull. Hon älskar att vara med volontärerna och söker efter dem för att få deras uppmärksamhet. Hon är en aktiv och lekfull liten hund som alltid letar efter sina kompisar för att leka och springa runt på gården. Hon kommer utmärkt överens med andra hundar. Shakira låter sig hanteras utan problem och hon finner sig snabbt i olika situationer.

Shakira är anpassningsbar, hon kommer snabbt bli en del av vilket hem som helst. Hon kommer att vara en lojal och kärleksfull följeslagare som älskar att vara i centrum för uppmärksamheten. Ett aktivt hem med möjlighet att leka och promenera skulle vara perfekt för Shakira. Hon är redo att ge och få massor av kärlek och ömhet från sin nya familj. 

Vill du adoptera Shakira?
Gör din intresseanmälan här nedan.