♂ Sheldon – BOKAD I SPANIEN

Sheldon

Kön: Hanhund
Född: 10 september 2012
Väntat sedan: 27/02/21
Ras: American Staffordshire Terrier
Mankhöjd: 58 cm
Vikt: 32 kg
Fungerar med katt
Fungerar med barn::
Organisation: Protectora de Animales Málaga
Adoptionsavgift: 5900 SEK

Sheldon, världens finaste kille!

Detta är Sheldon, en muskelknippe bestående av hundra procent kärlek och tillgivenhet. Tyvärr har vår lilla Sheldon inte haft det lätt i livet, efter att han har suttit inlåst på en kennel lyckades han tillslut bli räddad och nu behöver han tryggheten av en familj att få kalla sin egen.

Vi är övertygande med tanke på hur otroligt fin den här killen är, att han kommer lyckas smälta någons hjärta snart. Eftersom Sheldon börjar bli senior är han också i sin absolut bästa ålder i livet, han är klok och förståndig och är inte alls svår att hantera då han är så mjuk och tillgiven i sin natur. Men nog kan han leka också! Han älskar att få lekstunder i rastgården och blir genast en unghund igen.

Sheltret beskriver honom som en extremt tillgiven hund, som låter sig hanteras hur som helst. Även om veterinären som tar och klämmer på honom kan vara lite läskig, låter han sig bli undersökt utan minsta protest.

Han går också bra ihop med andra hundar och älskar deras sällskap. Han har blivit testad med alla möjliga sorters hundar – både hanar som tikar, små som stora, och det är aldrig några problem.

Det är sorligt att Sheldon som är en sådan fantastisk hund på alla sätt och vis tvingas leva berövad av den lycka han förtjänar. Dessa år som borde vara hans bästa år, inlåst på betonggolv inom fyra väggar utan tryggheten och skyddet av en varm och kärleksfull familj.

Trots allt som hänt honom har han inte förlorat sin emotionella balans och är en väldigt stabil och lugn hund. Är du det hem Sheldon så mycket längtar efter? Välkommen att lämna en intresseanmälan!