Sota HAR FÅTT ETT HEM I SPANIEN 

Kön: Hanhund
Född: 20 juni 2020
Inkom till hundhemmet: 6 januari 2021
Mankhöjd: 53 cm (rygglängd 56 cm)
Vikt: 21 kg
Ras: Podenco/Labrador
Bakgrund: Upphittad
Fungerar med katt: Ja, behöver lite träning
Fungerar med barn: Okänt
Organisation: Protectora de Animales de Malaga
Adoptionsavgift: 6900 sek

 

Träffa Sota! En mycket vänlig, kärleksfull, lekfull och social kille. Han älskar att vara med människor och kommer bra överens med andra hundar, stora som små, hanar som tikar. En solstråle som bringar ren lycka i form av en hund!

Sota hittades en regnig natt vid en bensinstation, nästan påväg att bli dödad av en bil. Lyckligtvis ringde en anställd från bensinstationen hundhemmet som kunde komma ut och rädda honom.

Sota är en helt otrolig hund. Han är fantastisk med människor, älskar att vara omkring oss och överöser oss med pussar och kramar. Han älskar att leka och är helt enkelt bara… Den perfekta hunden.

Med andra hundar är han likadan, han älskar att vara med andra hundar och är väldigt flocksmart. Han kan läsa andra hundar väldigt bra och kan leka därefter i rätt energinivå. Han bor just nu med små hundar och vet att han måste vara försiktig så han inte skadar dem av misstag. Han vet helt enkelt när han ska vara försiktig och när han kan ta i. Han delar också både leksaker och mat utan problem.

Sota är också kompatibel med katter. Men kan behöva lite träning då han inte riktigt förstår att alla katter inte är hans allra bästa vän! Han vill bara leka med dem och förstår inte att katter är mer känsliga än små hundar. Men han är väldigt glad runt dem och med lite träning och invänjning så lär han sig nog snabbt hur han ska förhålla sig även till katter.

Han jobbar fortfarande på att gå i koppel, men gör fina framsteg. Han är en jämn hund med medel-energinivå, han är perfekt för dig som gillar att åka på äventyr emellanåt men också bara njuta tillsammans i en skön soffa en kall kväll.