♀ Sukari – BOKAD I SPANIEN

~ Sukari ~

Kön: Tik
Född: 2012
Väntat sedan: 15 maj 2020
Ras: Blandras
Mankhöjd: 60 cm
Vikt: 32 kg
Fungerar med katt: Förmodligen inte
Fungerar med barn: Ej testad
Organisation: Protectora de Animales de Malaga
Adoptionsavgift: 5900 SEK

Vackra och vänliga, sociala och underbart goa Sukari!

Sukari hittades på gatan där hon ensam gick omkring till synes övergiven. Hon togs om hand och lämnades till sheltret. Där bodde hon med både tikar och hanhundar utan problem. I rastgården älskade hon att vara, att leka med bollen och jaga den men gärna också få uppmärksamhet av volontärerna. I sin kennel bodde hon med en nervös hund men det påverkade inte Sukari, hon förblev lugn.
Något mer som Sukari älskar är att bada, att bli intvålad med schampo och masseras. Då slappnar hon verkligen av och bara njuter.

Sukari går fint på promenaderna men behöver ett säkerhetssele som hon inte kan krypa ur för hon har stark jaktinstinkt och ser hon en katt eller annat spännande i hennes ögon så försöker hon springa efter det. Men oftast är promenaderna lugna och trevliga, även när hon möter andra hundar. Men katter bör hon nog inte bo med.

Sukari har nyligen flyttat till ett fosterhem och familjen berättar att tiken är så vänlig, mycket lekfull och älsklig. Hon är också mycket intelligent! Hon är en sådan vacker hund med det vänligaste av ansikten.

Hon förtjänar ett eget hem att bli lycklig i. Sukari är en lydig hund och lätt att lära, en mysig hund att ha vid din sida. Hon är dessutom rumsren.

Är du det hem Sukari söker? Välkommen att lämna en intresseanmälan!