Summer HAR FÅTT HEM

Kön: tik
Född: juni 2018
Mankhöjd: 55 cm
Vikt: f n 24 kg (behöver lägga på sig något kg till)
Ras: Labradormix
Bakgrund: hittad
Organisation: AAR
Adoptionsavgift: 5900

Summer – en så underbar och mjuk varelse! Hon är en vänlig och go tik men fortfarande lite blyg. Det stoppar henne inte för att komma och be om klappar och kel; hon älskar att få bli kliad på öronen och smekt. Hon viftar på svansen hela tiden, hon gillar att “hänga med” och kika på vad som händer tills hon känner sig lite säkrare och vill deltaga i aktiviteten.

Summer bor nu i jourhem där hon funnit sig väl till rätta. Hon älskar att leka med jourhemmets egna hundar. Hon har följt med till stranden där hon hittade andra hundar att leka med, åkt i bil utan problem och tränar på att gå i koppel.
Summer är inte testad med katter. Hon har träffat ett barn och också främmande som besökte jourhemmet. Hon var osäker till en början men så fort hon hade blivit van vid de nya människorna så gick hon fram till dem och ville bli vän och få kel. Summer verkar trivas i denna miljö, ett tryggt och lugnt hem.

Summers historia vet vi inget om. Hon dök upp en dag utanför en familjs dörr. Hon var då i mycket dåligt skick och mager. Hon lämnades till AAR för vård 17 juni 2020.  Efter det har hon gjort stora framsteg. Hon har lagt på sig vikt och fått fin päls och mår nu bra.

Summer skulle bli en kärleksfull kamrat i ett stabil familj med erfarenhet av blyga hundar. Ge Summer tålamod och tid att lära känna sitt nya hem och miljö och hon kan bli en fin familjehund.

Mer info om henne finns på AARs hemsida: https://axarquiaanimalrescue.com/meetme.php?id=2296