Sweety HAR FÅTT HEM

Kön: tik
Född: våren 2018
Mankhöjd: 49 cm
Vikt: 17 kg
Ras: podenco
Bakgrund: hittad
Organisation: Triple A
Adoptionsavgift: 5900 sek

Sweety är ingen framfusig tik direkt. Denna vackra podenca har en mycket mjuk personlighet och så vänlig och fin mot alla. Hon är nyfiken och glad och älskar godis vilket är en bra belöning när man ska lära henne något. Med andra hundar är hon enbart trevlig och springer och följer efter sina fyrbenta vänner.

Sweety hade bott på gatan under en lång period och hon var då skygg och svår att fånga. Man var tvungen att använda sig av en fälla och den 22 mars 2019 kunde man lämna över henne till Triple A. Men redan efter en vecka på Triple A mådde Sweety bättre och hade släppt mycket på sin ängslan. Nu är hon nyfiken och glad, springer i cirkel med viftande svans och njuter av livet.

Naturligtvis kan det fortfarande finnas en osäkerhet i nya miljöer för Sweety vilket en ny ägare måste vara medveten med och därför ha tålamod att vänta in henne. Men Sweety är ändå en livsbejakande hund och för att hon ska kunna fortsätta att växa och utveckla sitt självförtroende söker vi en trygg och stabil familj och det får gärna finnas en eller flera hundar där.

Nya bilder.

Filmen tagen 23 juni 2019, tre månader efter ankomst till Triple A.

.