Tara HAR FÅTT ETT HEM

Kön: Tik
Född: 27/5 2012
Inkom till hundhemmet: 6/8 2020
Mankhöjd: 55 cm
Vikt: 23 kg
Ras: Pitbull-mix
Bakgrund:
Fungerar med katt: Okänt
Fungerar med barn: Ja
Organisation: Protectora de Animales de Malaga
Adoptionsavgift: 5900 sek

 

Hur otursam du är Tara. Det är så sorligt att se dig i den här situationen av ensamhet och övergivenhet som du verkligen inte förtjänar. Hundar som du, som bara utstrålar ljuvlighet och kärlek, förtjänar att få njuta av en kärleksfull familj i ett varmt och tryggt hem. Det är inte rätt att du, Tant Tara, får plågas med din kropp i det tuffa shelterlivet med att sova på betong i regnet och tillbringa långa, kalla nätter inlåst i en bur.

Som vanligt med många hundar, stressar livet i sheltret Taras hälsa och orsakar att hon får sår på sina ben som orsakar henne mycket plåga. Vi hoppas verkligen att Tara kan få flytta så fort som bara möjligt, är du hennes nya familj?

Tara är en hund som, med tanke på hennes ålder, inte har hög energi utan tvärtom, hon är så nöjd med så lite. Detta betyder inte att hon inte älskar sina lekstunder när hon visar upp sin inre valp! Hon är en otroligt tillgiven, lugn och fridfull hund, vilket gör henne lämpad till de allra flesta familjer – oavsett hus eller lägenhet.

I koppel går hon lugnt och snällt, så långa mysiga promenader med henne är som en dröm.

Tara är extremt sällskaplig och undergiven andra hundar, så hon skulle vara det perfekta tillskottet om du har fler hundar. Hon kommer överens med alla sorters hundar, små som stora, hanar som tikar, och tar till och med rollen som “mormor” – oroar sig för deras välbefinnande och ser efter dem. Tara hade en väldigt rädd och nervös burkompis som hon tog sig under sina vingar, sov bredvid henne och såg till att hon var trygg.

Just nu befinner sig Tara i ett jourhem och hon är riktigt duktig inne i huset. Hon älskar att bara njuta i soffan eller skämma bort familjens barn.

Tara har inga särskilda önskemål på en ny familj, för oavsett vilken familj hon kommer till – kommer hon anpassa sig till utan problem. Allt vi söker efter är att hennes framtida familj förstår värdet i hur underbar och kärleksfull hon är, och tar hand om henne så som hon förtjänar. Det är dags för någon att ta hand om Tara och ge henne möjligheten att vara en mycket speciell del av någons liv.

Tara har gått ner i vikt i jourhemmet, diet, lek och promenader gör susen.

 

Foton på Tara innan hon gick ner 7 kg