Temple HAR FÅTT HEM I SVERIGE

Kön: hanhund
Född: ca 1-2 år
Storlek: 32 cm
Vikt: 5,9 kg
Ras: blandras
Bakgrund: upphittad i Sevilla

En liten lättsam och vänlig hund är Temple. Han hittades övergiven av en volontär på en gata i centrala Sevilla och blev lämnad till FBM i december förra året.

Temple fungerar utmärkt med människor, hundar och katter. Han känns okomplicerad och trevlig. Han gillar att åka bil och är positiv i alla lägen.
Någon ägare i Spanien kunde inte lokaliseras.

5/2 Filmsnutt på pigge Temple

Jourhemsrapport 4/2

Temple har landat väldigt fint i vår familj, han är alltid glad och vill alltid kela. Vi har tre hundar själva och han fungerar bra ihop med alla. Vid maten äter han upp fort och vill gärna ta de andras när han är klar. Han är en hund som verkligen smälter in i livet. Det är fullt ös ute och han kan lätt hoppa rakt upp en meter från stillastående. Inne är han lugn och kelig. Vi hoppas att hans matte eller husse har max en hund till och är sugna på rallylydnad, agility eller freestyle, huvudsaken att det är lite fart i aktiviteterna. Han är kanske inte världens bästa kombination med katt, vår katt är såklart väldigt hundvan och hon springer sällan bland hundarna, men om hon gör det så är Temple snabb att jaga henne. Men han är ingen manisk kattjägare.
Dammsugaren avskyr han verkligen, men moppen har han accepterat lite bättre nu. Han älskar barn och pussas väldigt mycket och ofta och älskar att få ligga nära oss både i soffan och i sängen. Här hos oss har han inte vaktat och skäller inte mycket. Han har träffat höns och hästar och det är inga problem, så länge hästarna håller sig en bit ifrån honom. Han älskar att åka bil och går jättefint i koppel. En riktig kanonhund!

Jourhemsrapport 26/1

Temple är en väldigt glad och lättsam hund. Han tycker att dammsugaren är en läskig mojäng och moppen ska man jaga! Han sover nära, nära i sängen och är rumsren. Ute följer han flocken och kommer när man ropar (på inhägnat område). Han älskar barn och vuxna och sitter/ligger gärna i famnen. Han är lite åt det försiktiga hållet, vill nog inte ha en allt för ”rörig” tillvaro utan mer rutiner, mycket gos och långa promenader. Han jagar gärna katt lite.