~ Tochi ~

Viktigt information

Vi förmedlar enbart PPP-hundar (bull/muskel/kamphundar) till hem med erfarenhet. Ej till förstagångsägare, personer under 25 år eller till familjer med småbarn. Detta är helt underbara, starka och aktiva hundar som kräver en stabil, trygg och erfaren hundförare som vill träna med positiva metoder.

Kontaktperson

Ann

Adoptionsavgift

5900 SEK

Kön

Hanhund

Född

2016

Ras

Blandras

Mankhöjd

53 cm

Vikt

25 kg

Fungerar med katt

ej testad

Fungerar med hund

ja

Fungerar med barn

ej testad

Kommer från

triple a

Om Tochi

Tochi är en stilig, vänlig och energisk kille. Han går ganska bra i koppel men drar lite när han blir exalterad. Han kan sitta vackert och tar godis väldigt försiktigt.
 
Tochi älskar att hänga med volontärerna och gillar att bli klappad. Han är lekfull och behöver få springa av sig. Han skulle passa i de flesta hem, nyckeln till framgång är att han ska få tillräckligt med aktivitet och gärna lite mentala utmaningar också. 
 
Tochi ska ha ett hem som känner till den här typen av hundar och har tidigare erfarenhet. Han har testats med andra hundar och det går bra så tillvida att han vill umgås med dem och leka men han kan bli lite för intensiv. Han skulle nog må bra av att ha en lugn och stabil hundkompis.

Vill du adoptera Tochi?
Gör din intresseanmälan här nedan.