♂ Tolín – UTGÅR UR ADOPTIONSPROGRAMMET

~ Tolín ~

Viktigt information

Vi förmedlar enbart PPP-hundar (bull/muskel/kamphundar) till hem med erfarenhet. Ej till förstagångsägare, personer under 25 år eller till familjer med småbarn. Detta är helt underbara, starka och aktiva hundar som kräver en stabil, trygg och erfaren hundförare som vill träna med positiva metoder.

Kontaktperson

-

Adoptionsavgift

7900 SEK

Kön

Hanhund

Ålder

4 år

Ras

Blandras (amstaff)

Mankhöjd

60 cm

Vikt

43 kg

Fungerar med katt

nej

Fungerar med hund

ja

Fungerar med barn

ja

Kommer från

The Animal’s home

Om Tolín

Tolín är en helt fantastisk hund, hans förmåga att älska har inga gränser! Han är en balanserad och sällskaplig kille som inte dras med några trauman från tidigare liv. Han älskar att leka med både vuxna och barn, vi skulle nog vilja säga att ett hem med lite äldre barn vore det perfekta hemmet för honom för han älskar dem så mycket.

Han är så gosig, tillgiven och lekfull. I övrigt är han också en artig, lyhörd och duktig kille, han vet hur man går i koppel både ute på landsbygden och inne i stadsmiljö och åker bil utan problem.

Han gillar också andra hundar, båda tikar som hanar. Men blir det bråk så hamnar han oftast i det – så det gäller att man har lite koll så han inte försöker ta över eller lägga sig i om en annan hund är väldigt dominant.

Tolín är väldigt speciell, och mycket omtyckt på sitt hundhem. När han bara var tre månader gammal övergavs ghan och kom till sheltret – där har han nu väntat i över 4 år på sitt alldeles egna hem. Sedan dag ett har Tolín visat sig vara en unik och helt underbar själ, oerhört kärleksfull och god. En vacker själ som bara vill bli älskad. Han har alltid varit lydig, fridfylld och balanserad – aldrig visat några former av problem.

Han är dock en stor och stark hund, och trots att han är väldigt duktig så behöver personen bakom kopplet veta hur man hanteras med dessa stora, klumpiga kroppar och starka viljor. Allt Tolín söker efter är en person med erfarenhet av starka hundar som vill leva ett medelaktivt liv, med långa härliga promenader, aktivitet i vardagen och äventyr. Men också bara få mysa i ett alldeles eget hem med en skön soffa eller bädd och en kärleksfull familj.

Är du det hem Tolín söker eller vill du ansöka om att bli jourhem?
Gör din intresseanmälan här nedan.

Obs! Tolin har munkorg på sig i vissa av klippen nedan då det är lag i spanien att alla dessa "PPP"-hundar måste ha det i offentliga miljöer.

Tolíns genetiska studie