Trigo HAR FÅTT HEM

Kön: tik
Född: december 2019
Mankhöjd: 70 cm
Vikt:
Ras: mastinkorsning?
Bakgrund: inlämnad av ägaren
Kom in: 11 september 2020
Organisation: Protectora de Animales de Malaga
Adoptionsavgift: 6900 sek

Trigo är en stor ung tjej, mycket lekfull och aktiv,trevligoch rolig. Hon är en hund med en underbar karaktär, så snäll och mysig. Hon är social och umgås med lätthet med både män och kvinnor.

Det är en sorglig historia men Trigos ägare förlorade sitt arbete p g a covid-19 och hade inte råd att ha kvar sin hund. Han lämnade då in henne på hundhemmet. Trigo möttes med kärlek för alla volontärerna blev förälskade i henne p g a hennes balanserade och positiva personlighet.

Trigo är en utmärkt familjehund, en lojal och fin hund som passar fint med barn. Hon anpassar sig bra i nya miljöer, hon blir van vid den nya situationen fort. På hundhemmet är hon lugn i sin kennel. När hon släpps ut på gården eller får gå på promenad kommer energin. Hon går fint i koppel. Trigo är så nyfiken av sig och ser möjligheter till lek överallt, en boll som ligger där, eller en pinne och vad hon kan hitta. Då roar hon sig själv med detta.

Trigo gillar att leka med andra hundar men ser hon en volontär passar hon på att få kel och uppmärksamhet av denne. Hon älskar verkligen att vara omgiven av människor och hon är så generös med sina pussar då, inte alltid så uppskattat kanske med den blöta tungan.

Filmer tagen 20 september 2020