♂ Turrón – ADOPTERAD

~ Turrón ~

Viktigt information

Vi förmedlar enbart PPP-hundar (bull/muskel/kamphundar) till hem med erfarenhet. Ej till förstagångsägare, personer under 25 år eller till familjer med småbarn. Detta är helt underbara, starka och aktiva hundar som kräver en stabil, trygg och erfaren hundförare som vill träna med positiva metoder.

Turrón finns att besöka i Malmö.

Kontaktperson

Sandra

Adoptionsavgift

7500 SEK

Kön

Hanhund

Född

Juli 2021

Ras

AmStaff-blandning

Mankhöjd

48 cm

Vikt

22 kg

Fungerar med katt

nej

Fungerar med hund

ja

Fungerar med barn

ja

Kommer från

la manada de oscár

Om Turrón

Uppdatering från jourhemmet:

Turrón behöver mer aktivering än bara promenaderna så vi har så smått börjat introducera Agility. Man får jobba för att vinna hans uppmärksamhet men lyckligtvis gillar han både godis och fart. 

Uppdatering från jourhemmet:

Turron är en sprudlande glad och mysig kille som älskar människor och andra hundar! Han åker gärna bil och kan utan problem dela utrymmet med andra. Vi tror att han skulle passa i en familj, utan eller med lite äldre barn (då han lätt kan bli så glad att han har omkull små) som vill ha med sig sin/sina hundar på livets alla äventyr. Turron följer gärna med på allt!

Uppdatering från jourhemmet:

Turrón är en fantastisk kille, han är alert och vill göra rätt hela tiden. Han har en sprudlande energi och visar hur mycket kärlek som helst. Han är en fantastisk vän och familjemedlem vad gäller trygghet och kärlek.

Turrón kan dra lite i kopplet när vi är på promenad och göra utfall t.ex. mot en hund som skäller. Träffar vi däremot en lugn hund som han får hälsa på i lugn och ro så går det fint. Går vi i skogen utan möten går promenaderna perfekt

Turrón  älskar leverpastej, korv och grisöron. Han gillar att gnaga på ben och att leka dragkamp. Han kan även apportera när han är inomhus. 

Vi hade gärna behållit honom om det inte varit för att han inte kan leva ihop med katterna, Turrón har svårt att hålla tillbaka jaktinstinkten, han drar och gör utfall och är då svår att få kontakt med.

För hans och katternas skull önskar vi att han får ett bra hem utan katter. Turrón är en underbar hund som förtjänar allt gott.

Information från sheltret i Spanien:

Turrón hittades på gatan av en familj som lämnade in honom till oss.

Turrón är valpig i sättet, aktiv och lekfull. Perfekt att ta med på äventyr.

Han är väldigt tillgiven och tacksam, kommer bra överens med andra hundar och älskar barn.

Vi vet inte så mycket om Turróns förflutna men på sheltret rapporterar de att han är en mentalt välbalanserad och väldigt bra hund.

Är du det hem Turrón söker eller vill du ansöka om att bli jourhem?
Gör din intresseanmälan här nedan.