♂ Wally – ADOPTERAD

~ Wally ~

Kön: Hanhund
Född: 3 november 2017
Väntat sedan: 15/10 2020
Ras: Blandras
Mankhöjd: 59 cm
Vikt:
Fungerar med katt: Ej testad
Fungerar med barn::Ej testad
Organisation: Triple A Marbella
Adoptionsavgift: 6900 SEK

Säg hej till kärleksfulla och glada Wally!

Wally inkom som övergivna till hundhemmet tillsammans med en annan hund, och de har inte haft det lätt. Vad vi vet, började Wallys historia i en familj som svek hans förtroende helt och hållet, genom att överge honom att överleva helt ensam när de flyttade från landet. Men inte nog med det, efter detta tog någon över hundarna en period tills de också, precis på samma sätt, också övergav de båda hundarna att överleva på egen hand.

Så här inkommer två väldigt förvirrade och förtvivlade hundar. Wally var till en början mycket osäker och förvirrad, sviken av de som han älskade allra mest. De som skulle ta hand om honom och ge honom trygghet och kärlek.

Men han har anpassat sig fort till shelterlivet, och är nu en så otroligt fin och rar kille som älskar livet! Han har utvecklats till en riktigt social och härlig hund som bara älskar närheten av människor. Han är så kärleksfull och mysig. Han ger ”tass” med glädje och så får man gärna en riktigt blöt puss efteråt.

Han är också väldigt social och duktig kring andra hundar, inga problem alls. Wally är en otroligt cool kille, så lugn och sansad. Hundmöten på promenad är en dans på rosor, han bryr dig inte det minsta. Han är så himla kärleksfull och “labbig”, och när han tycker de andra hundarna är för härjiga, så går han bara därifrån och lägger sig någon annanstans.

Vi tror att Wally passar de allra flesta familjer då han är så lugn och mysig. Han är i sina bästa år precis efter unghund till mogen vuxen hund, och vill få uppleva resten av sitt liv genom att få trygghet och kärlek för alltid. Någon som inte sviker honom, någon som kan ta med honom på äventyr ute i skogen eller varför inte åka ut och vandra tillsammans! Han vill kunna få yta att leka på, gärna hundkompisar att leka med, och motionera regelbundet. Kanske den absolut bästa äventyrskompisen man kan få?

Är du intresserad att adoptera Wally? Välkommen att skicka in en intresseanmälan!

När vi träffade Wally igen nu i mitten av augusti, och tog en liten promenad. Så lugn och sansad kille.