Willy HAR FÅTT HEM

Kön: Hanhund
Född: 10/10 2016
Inkom till hundhemmet: 03/04 2020
Mankhöjd: 55 cm
Vikt:
Ras: Podenco
Bakgrund: Överlämnad
Fungerar med katt: Ja
Fungerar med barn: Ja
Organisation: Protectora de Animales de Malaga
Adoptionsavgift: 5900 sek

 

Willy övergavs till hundhemmet av sin förra ägare. Han tillhörde jägarens jaktflock och efter en fruktansvärd jakt på vildsvin där Willy lämnades med allvarliga skador, ville jägaren inte ha Willy längre.

Willy har återhämtat sig snabbt och är numera en otroligt glad, lekfull, aktiv, kärleksfull och rolig hund på hundhemmet där han nu känner sig trygg. Han är inte trygg i sig själv utan tyr sig mycket till personerna i sin omgivning. Han behöver bygga upp sin trygghet i en harmonisk miljö.

Willy är en kille med en fantastisk karaktär, otroligt snäll mot allt och alla och kan passa sig i ett nytt hem bara han fått tid på sig och tar det i sin takt. Han är lugn i sheltret och aktiv när han är ute och går. Han går väldigt fint i koppel också. Han älskar att leka på rastgården, men det han älskar allra mest är att leta upp volontärerna efter gos och klappar.

Willy skulle absolut passa en barnfamilj, då han fungerar fint med barn, på grund av hans fina karaktär och lyhördhet men behöver samtidigt en lugn miljö utan oväntade höga ljud. Han har inte några problem med andra hundar, oavsett storlek eller kön. Han är väldigt enkel att ha att göra med och vill vara till lags hela tiden.