♂ Zeus – ADOPTERAD I SPANIEN

~ Zeus ~

Kön: Hanhund
Född: 20 september 2020
Väntat sedan: Augusti 2021
Ras: Blandras (Chihuahua-mix)
Mankhöjd: 33 cm
Vikt: 4 kg
Fungerar med katt: Ej testad
Fungerar med barn::Ja
Organisation: La manada de Óscar
Adoptionsavgift: 6900 SEK

Träffa vår busiga och otroligt söta minikille Zeus!

Zeus är ännu en övergiven hund i statistiken, det är samma gamla historia som upprepar sig om och om igen. En familj adopterar en söt liten valp, valpen växer och har behov att bemöta och familjen inser att det är för stort ansvar och gör sig av med hunden.

Zeus har inte blivit väl omhändertagen eller särskilt ompysslad. Han törstar enormt efter kärlek och är inte socialiserad eller tränad omkring andra hundar, han kan vara väldigt reaktiv och skäller på dem på långa avstånd – något som är väldigt vanligt förekommande hos Chihuahua, att tränas redan vid väldigt ung ålder. Tur i oturen är Zeus väldigt ung, praktiskt taget fortfarande en valp, och med rätt träning och socialisering så kommer den nya familjen kunna forma och lära om honom.

Zeus är som sagt fortfarande en valp och har den underbara envisa energi som tillhör! Han är otroligt kärleksfull och lekfull, han har gott självförtroende och älskar promenader och äventyr lika mycket som att få gosa och mysa om kvällarna.

Vi söker en familj till Zeus som kan bemöta honom som den aktiva, trots sin lilla storlek, hund han är med behov. En familj som förstår att han inte är en leksak eller ett objekt att bära runt i en väska att slänga omkring, utan behöver motion, aktivitet och uppfostran som vilken hund som helst. Men i väldigt praktisk storlek!

Är du det hem Zeus söker? Välkommen att lämna en intresseanmälan!