♀ Akela – ADOPTERAD I SPANIEN

~ Akela ~

Viktigt information

Vi förmedlar enbart PPP-hundar (bull/muskel/kamphundar) till hem med erfarenhet. Ej till förstagångsägare, personer under 25 år eller till familjer med småbarn. Detta är helt underbara, starka och aktiva hundar som kräver en stabil, trygg och erfaren hundförare som vill träna med positiva metoder.

Kontaktperson

Adoptionsavgift

8500 SEK

Kön

tik

Ålder

1 år

Ras

Blandras

Mankhöjd

57 cm

Vikt

25 kg

Fungerar med katt

ej testad

Fungerar med hund

ja

Fungerar med barn

äldre barn

Kommer från

protectora

Om Akela

Akela är rolig, tillgiven… helt perfekt! Hon erövrar hjärtan, det finns ingen som inte har blivit kär i henne när de träffar henne!

Akela älskar att ta långa promenader, utforska världen och leka på gården. Det är underbart att se henne skutta runt så fort hon kommer ut.

Akela är extremt bra med andra hundar, älskar sällskap och lek. På sheltret leker hon alltid med hundar som är mycket större än henne och det är väldigt roligt att se hur roligt hon har. Hanar eller tikar, stora som små, dominerande och undergivna… Hon kommer bra överens med alla. Hon har inget emot att dela utrymme, mat och leksaker med andra.

Akela är också väldigt artig, vet hur man sitter och går fint vid din sida och hon är väldigt uppmärksam.

Akela är en älskling som trivs på sheltret, men hon förtjänar så mycket mer än hon kan få där. Hon kommer att bli en fantastisk familjehund.

Är du det hem Akela söker eller vill du ansöka om att bli jourhem?
Gör din intresseanmälan här nedan.