♂ Alvarito

~ Alvarito ~

Fina Alvarito räddades från en tillvaro där han stod bunden hela dagarna.

Till Alvarito söker vi ett kärleksfullt och engagerat hem. 

Adoptionsavgift

7900 SEK

Kön

Hanhund

Född

2021

Ras

Border Collie-mix

Mankhöjd

55 cm

Vikt

20 kg

Fungerar med katt

Ej tested

Fungerar med hund

ja

Fungerar med barn

ja

Kommer från

Alvaro Garcia

Om Alvarito

Alvarito räddades från en hemlös person som höll honom bunden hela dagen med en kedja på en tomt på landet. Han räddades tillsammans med två andra hundar och deras nyfödda valpar. Han var mycket undernärd och rädd.

Nu är Alvarito en lekfull hund som kommer överens med alla hundar i flocken. Hans spanska jourhem har dussintals hundar som bor med honom. Alvarito är välbalanserad och han vet hur man relaterar till både människor och hundar. Han är glad, kärleksfull och mycket lekfull. Han är van vid att bo i hus med stor tomt där han kan leka och springa. Men han kan säkerligen anpassa sig till en (stor) lägenhet om han bara får tillräckligt mycket aktivering för både kropp och knopp.

Alvarito skulle passa bra in i ett hem som erbjuder honom tid, uppmärksamhet och möjligheter att leka och röra på sig dagligen. Han är van vid att vara med andra hundar, så en familj som redan har en annan hund kan vara lämplig. Han är också flexibel nog att anpassa sig till en lägenhetsmiljö, förutsatt att han får tillräckligt med motion och social interaktion varje dag. 

Vill du adoptera Alvarito?
Gör din intresseanmälan här nedan.