♀ Galleta – ADOPTERAD I SPANIEN

~ Galleta ~

Söta lilla Galleta var en av alla hemlösa hundar som stryker runt på gatorna. Lyckligtvis fick hon chansen att komma till ett hundhem och förhoppningsvis kan hon få komma till en alldeles egen familj i Sverige.

Galleta vill nog helst bo på landet där tempot är lugnt.

Adoptionsavgift

7900 SEK

Kön

Tik

Född

2023

Ras

Podenco

Mankhöjd

38 cm

Vikt

8 kg

Fungerar med katt

ja

Fungerar med hund

ja

Fungerar med barn

ja

Kommer från

Protectora

Om Galleta

Galleta är en vacker liten tjej som räddades från gatan, där hon överlevde genom att äta från soptunnor och dricka från leriga vattenpölar tills hon kunde räddas med hjälp av en fälla.

Galleta var rädd när hon kom in till hundhemmet men har gjort stora framsteg. Även om hon fortfarande är lite blyg och misstänksam kommer hon varje dag närmare volontärerna och närmar sig långsamt för att få klappar och gos.

På lekplatsen springer hon runt med sina kompisar och älskar att nosa runt och ta tag i leksaker. Galleta kommer bra överens med alla hundar och känner sig tryggare och mer självsäker om hon är omgiven av andra fyrbenta vänner.

Galleta tränar på att gå fint i koppel, det går bättre och bättre. Hon låter sig hanteras utan problem och visar tecken på ökad tillit och tillgivenhet varje dag.

Vill du adoptera Galleta?
Gör din intresseanmälan här nedan.