~ Alma ~

Viktigt information

Vi förmedlar enbart Belgisk vallhund/Malinois till hem med erfarenhet. Ej till förstagångsägare, personer under 25 år eller till familjer med småbarn. Detta är helt underbara, starka och aktiva hundar som kräver en stabil, trygg och erfaren hundförare som vill träna med positiva metoder.

Adoptionsavgift

7900 SEK

Kön

Tik

Född

2022

Ras

Malinois

Mankhöjd

58 cm

Vikt

24 kg

Fungerar med katt

ja

Fungerar med hund

ja

Fungerar med barn

ja

Kommer från

Alvaro Garcia

Om Alma

Alma dök upp en dag tillsammans med en annan malinois på landsvägen. Grannarna började ge dem mat och vatten då de saknade identifikationschip och man inte kunde spåra någon ägare. Tyvärr blev Almas kamrat påkörd och dog. Alma fångades in med hjälp av en fälla och har sedan dess blivit omhändertagen och ingår nu i flocken.

I början visade Alma lite rädsla gentemot människor, men snabbt har hon blivit en tillgiven och gladlynt vän. Hon är mycket kärleksfull och lekfull med alla hundar. Hon har inga problem att vara nära höns, ankor, gäss, hästar och får.

Alma är väldigt social och älskar att leka med alla de andra djuren på gården. Visst är hon en aktiv hund men hon vet hur man slappnar av och tar gärna små pauser i lekandet.

Alma trivs bäst i ett hem med andra djur och barn, antingen katter eller hundar, med vilka hon kan leka och umgås. Helst hos aktiva personer som kan ge henne den stimulans hon behöver. Äventyr i naturen vore perfekta för henne. Trots hennes aktiva sida är hon lugn och avslappnad när hon är inomhus.

Nu bor Alma på landet och har anpassat sig perfekt till den miljön. Dock älskar hon att komma in i huset och lägga sig i sängen eller på soffan för att sova. Det gör att hon skulle kunna anpassa sig väl till stadslivet. Hon är nyfiken och undersöker sin omgivning, som om allt vore nytt för henne.

Vill du adoptera Alma?
Gör din intresseanmälan här nedan.