~ Ronda ~

Här är vackra Ronda, hon förtjänar att komma till ett kärleksfullt hem efter många år i valpfabrik.

Kan du ge Ronda en andra chans till ett liv som en husky förtjänar? Hon vill jobba med kroppen, kanske prova på att dra släde, springa långt i snön om vintern och utforska världen tillsammans med dig!

Adoptionsavgift

5900 SEK

Kön

Tik

Född

2015

Ras

Husky

Mankhöjd

51 cm

Vikt

19 kg

Fungerar med katt

Nej

Fungerar med hund

ja

Fungerar med barn

Ja

Kommer från

Protectora

Om Ronda

Ronda räddades från en illegal valpfabrik där man födde upp “pomsky”, husky/pomeranian-mix. Hon var dräktig när hon kom till hundhemmet men alla valpar var döda vid födseln.

Trots hennes tragiska historia är Ronda en glad och kärleksfull liten tjej. Hon går bra ihop med andra hundar, hon bor ihop med tre andra hundar just nu och det är inga problem att dela mat och utrymme. 

Ronda går fint i koppel och när hon är ute på lekplatsen håller hon sig nära volontärerna och vill gärna ha klapp och gos. Hon kan bli lite svartsjuk och misstänksam när de klappar de andra hundarna, det är något man behöver ta hänsyn till i hennes nya hem.

Ronda är en typisk husky, hon behöver jobba och skulle må bra av att få röra sig över stora ytor. Hon ylar om nätterna och vi tror inte att hon passar i lägenhet i stadsmiljö. I rätt hem kommer hon att bli en fantastisk familjemedlem.

Vill du adoptera Ronda?
Gör din intresseanmälan här nedan.