~ Arri ~

Fina, tjusiga Arri behöver hitta ett nytt hem pga sjukdom i familjen.

Arri är en lätt och underbar hund, lite blyg bara.

Arri finns att besöka i Sverige.

Adoptionsavgift

5900 SEK

Kön

Tik

Född

2016

Ras

Galgo español

Mankhöjd

63 cm

Vikt

23 kg

Fungerar med katt

nej

Fungerar med hund

ja

Fungerar med barn

ja - med äldre barn

Kommer från

Kommer från Spanien, bor nu i Sverige

Om Arri

Arri kom till Sverige 2019 men pga sjukdom i familjen behöver hon få ett nytt hem. Så här beskriver familjen Arri:

“Det är med stor sorg vi måste omplacera om vår älskade Arri pga sjukdom i familjen. Arri är en 6, snart 7 år, kastrerad tik. Hon kom till oss från Spanien för ett fyra år sen.

När hon kom var hon rädd och skygg, men allt eftersom blommade hon ut till sin fantastiska, busiga, drottninglika, härliga personlighet. Hon kan förfarande vara lite rädd och blyg inför nya människor, hundar och situationer, men det går snabbt över när hon får utrymme och trygghet.

Arri är en typisk galgo, lätt att ha att göra med, men vill mest ligga i en mjuk säng eller soffa och gosa (är det kallt vill hon ligga under täcket) men samtidigt självständig och envis. Hon gillar att gå på promenader (i koppel då hon drar efter katter och ekorrar), hon vill kunna springa lös på inhägnat område ibland, gärna gräva, gillar pipleksaker som hon kastar runt med nästan som katter gör när de leker.

Arri är van vid andra hundar och hon bor tillsammans med två hundar idag. Vid hundmöten kan större okända hundar vara läskiga. Hon bor med barn och älskar barn, men hon kan uppvisa resursförsvar för sin sängplats eller tuggben om hon känner sig osäker, så hon bör kanske bo med äldre barn.

Arri bor på landet så hon är inte så van vid större städer, men det brukar gå bra med nya situationer med lite övning och godis.

Hon har artros i tålederna men det är inget som märks mer än att det är svårt att få klippa hennes klor”

Vill du adoptera Arri?
Gör din intresseanmälan här nedan.