♂ Harpo – ADOPTERAD I SPANIEN

~ Harpo ~

Den här fina killen heter Harpo. Han är ganska valpig och behöver en familj som kan ge honom det stöd han behöver för att växa upp till en perfekt familjemedlem och följeslagare i livet.

Adoptionsavgift

7900 SEK

Kön

Hanhund

Född

september 2022

Ras

podenco

Mankhöjd

52 cm

Vikt

15 kg

Fungerar med katt

ej testad

Fungerar med hund

ja

Fungerar med barn

ja

Kommer från

protectora

Om Harpo

Harpo hittades i byn Pizarra, där han vandrade runt utan ägare. Tjejen som hittade honom kunde behålla honom i en månad, då bodde han ihop med andra hundar, små barn och katter och alla kom alldeles utmärkt överens.

Tillsammans med människor är han väldigt kärleksfull men ibland blir han lite intensiv, han vill ha all uppmärksamhet han kan få. Harpo kan hanteras utan problem, han är väldigt intelligent och lär sig snabbt och lätt. Han uppför sig väl när han är hos veterinär. Harpo kan gå fint i koppel utan att dra.

Han bodde tillsammans med katter i sitt temporära jourhem men man vill testa honom med katter nu när han kommit till hundhemmet för att säkerställa att han klarar av att umgås med katter även i hundhemsmiljön.

Harpo går bra ihop med andra hundar men ibland blir han lite dominant. Det har hänt att han rykt ihop med en liten tik vilket gör att man helst ser honom som ensamhund eller tillsammans med äldre och klokare hundkompisar. Han har inga problem att dela mat men kan ha lite resursförsvar över leksaker. Det kan dock vara stressen i hundhemmet som visar sig och behöver inte betyda att det blir problem i hemmiljö.

Harpo har medel till hög energinivå och han behöver ett aktivt liv. Han är fortfarande en valp och behöver lära sig vad det innebär att leva i ett kärleksfullt hem.

Vill du adoptera Harpo?
Gör din intresseanmälan här nedan.