~ Augusta ~

Kön: Tik
Född: 1 september 2018
Ras: Blandras (Schäfer)
Mankhöjd: – cm
Vikt: 20 kg
Fungerar med katt: Ej testad
Fungerar med barn::Ja
Organisation: La manada de Óscar
Adoptionsavgift: 5900 SEK*
* Särskilda behov: Augusta är mycket rädd

Älskade Augusta, livet har verkligen inte varit rättvist mot dig,

Den här vänliga själen har verkligen fått utstå lidande. Hon hittades ute på ett fält, övergiven och vanvårdad. Vi vet inte mer om hennes bakgrund mer än att hon hittades i dåligt skick, och fruktansvärt rädd för människor.

Den här tjejen är så himla speciell. Hon är så otroligt vänlig och rar, men så rädd att hon kissar på sig när någon människa närmar sig henne och äter enbart om ingen är i närheten. Alla runtom henne försöker att inte tänka så mycket på vad hon har varit med om tidigare i sitt liv, för det gör så ont i hjärtat att se henne så genuint rädd. Älskade vän, vad har du fått utstå?

Hon behöver någon som efter en tid hon lär sig att hon kan lita på. De få personer som fått hennes förtroende blir överösta med kärlek! Hon vill ha kel, klappar och få känna tryggheten. För hundar som Augusta behövs dedikerad kärlek och tålamod, så hon kan lära sig att människor kan vara snälla och ge henne en andra chans i livet.

Från och med nu kommer ingenting dåligt att hända dig mer. Vi förstår att du är ett speciellt fall som kräver en speciell ägare med förståelse, men vi kommer aldrig sluta kämpa. En dag kommer du känna tillit, trygghet och få för första gången känna vad villkorslös kärlek verkligen innebär.

Augusta är redo att hitta sitt hem. Någon som har förståelse för att rädda eller nervösa hundar, som på något sätt tappat förtroendet för människor, behöver tid på sig att landa och komma till ro. Dessa hundar kan bli enormt fina och blomstra ut till fantastiska hundar när de väl klivit över tröskeln (sin mur de byggt upp) – men det krävs tid, tålamod och engagemang från människans sida. Det är också viktigt att vara införstådd i att beroende på hur rädd och nervös hunden är, att det kan gå snabbt men att det också kan ta väldigt lång tid av träning och rutiner. Det är otroligt viktigt att låta dessa hundar få tid på sig och bygga upp en ömsesidig respekt.

Är du det hem Augusta söker? Välkommen att lämna en intresseanmälan!